Pilates i Aalborg

Pilates er træningsform, som er kommet for at blive og har eksisteret siden 1. Verdenskrig. Pilates virker og har overlevet tidens trends - nøjagtig som yogaen.

Kerneområderne i Pilates er holdning, bevægelseskvalitet og kropskerne. Forskning viser, at vejen til et liv uden skader og smerter kan opnås ved at bevæge sig optimalt og med en god kropsholdning.


Gratis prøvetime
Du er meget velkommen til en prøvetime
Læs mere...


Optimal bevægelse
I Pilates arbejder vi med at styrke kroppens dybest liggende muskler og afbalancere disse i forhold til kroppens øvrige muskulatur. Dette er basen for den optimale bevægelse og holdning. Dynamisk stabilitet og mobilitet er derfor også kerneområder i Pilates. Gennem pilatesøvelserne øges din kropsbevidsthed, og du vil opleve at fokus på vejrtrækning og bevægelse afstresser dig og lærer dig at være til stede her og nu.

Pilates og Yoga
Med kombinationen Pilates og Yoga får du den helt optimale træning. Du træner dig til en krop i smuk balance, kroppen syner yngre, din holdning forbedres og du bliver stærkere og bedre til at klare hverdagens gøremål. Du bliver i stand til at sidde foran computeren uden at få smerter i ryg og nakke. Du bliver bedre til sport, f.eks. løb eller cykling, og du kommer hurtigt og nemmere i kontakt med dig selv både fysisk og psykisk.

Sådan kommer du igang

5. januar 2015
Velkommen til ÅBENT HUS
Lørdag d. 17. januar åbner vi dørene og inviterer til prøvetimer både i Pilates, Reformer og Hot Yoga. Alle er velkomne!
Læs mere...

3. januar 2015
Må vi præsentere...
Vi er igen heldige med valg af instruktører. Fra 1. januar kan du møde to nye af slagsen i træningslokalet: Mia og Tone.
Læs mere...

1. januar 2015
Februar er på booking
Yoga og Pilates hitter, og det er især veluddannede kvinder, som dyrker disse to motionsformer. Det smitter af på vores holdudbud.
Læs mere...
Novagraf A/S