Pilates i Aalborg

Pilates er træningsform, som er kommet for at blive og har eksisteret siden 1. Verdenskrig. Pilates virker og har overlevet tidens trends - nøjagtig som yogaen.

Kerneområderne i Pilates er holdning, bevægelseskvalitet og kropskerne. Forskning viser, at vejen til et liv uden skader og smerter kan opnås ved at bevæge sig optimalt og med en god kropsholdning.


Gratis prøvetime
Du er meget velkommen til en prøvetime
Læs mere...


Optimal bevægelse
I Pilates arbejder vi med at styrke kroppens dybest liggende muskler og afbalancere disse i forhold til kroppens øvrige muskulatur. Dette er basen for den optimale bevægelse og holdning. Dynamisk stabilitet og mobilitet er derfor også kerneområder i Pilates. Gennem pilatesøvelserne øges din kropsbevidsthed, og du vil opleve at fokus på vejrtrækning og bevægelse afstresser dig og lærer dig at være til stede her og nu.

Pilates og Yoga
Med kombinationen Pilates og Yoga får du den helt optimale træning. Du træner dig til en krop i smuk balance, kroppen syner yngre, din holdning forbedres og du bliver stærkere og bedre til at klare hverdagens gøremål. Du bliver i stand til at sidde foran computeren uden at få smerter i ryg og nakke. Du bliver bedre til sport, f.eks. løb eller cykling, og du kommer hurtigt og nemmere i kontakt med dig selv både fysisk og psykisk.

Sådan kommer du igang

Træning lige fra morgenstunden
"Jeg nyder at træne tre til fire gange om ugen og glæder mig altid til mandag morgens træning kl. 7.00 - det er simpelthen den bedste start på ugen, både fysisk og mentalt".
Læs mere om Birte her...
Absolut også for mænd
"Jeg er blevet smertefri og har fået styrke og smidighed i hele kroppen. Jeg kan se ud af bagruden i bilen uden brug af bakspejlet. Jeg får sved på panden og har opnået bevidsthed om kroppens elementer."
Læs mere om Jes her...
Tiden står ikke stille hos Pilates Aalborg
"Ved at træne hos Pilates Aalborg har jeg fået en krop, som er stærk, smidig og mere fleksibel. Jeg har fået styr på min hybermobilitet, og træningen giver mig energi og velvære."
Læs mere om Gitte her...
Novagraf A/S